Novosti Kontakt

Linijsko matrični štampači

Printronix - linijsko matrični štampači

Printronix P8000

Najpouzdanija i visoko ekonomična tehnologija štampe velikog obima

Linijsko matrični štampači proizvođača PRINTRONIX predstavljaju najpouzdanija i visoko ekonomična rešenja za štampu velikog obima. Štampajte vašu poslovnu dokumentaicju (otpremnice, račune, liste, izvode) u industrijskim okruženjima brzo, ekonomično i efikasno, jer vaš posao ne sme da stane.

Industrijski standard u linijsko matričnoj štampi

Nova generacija linijsko matričnih štampača PRINTRONIX Serija P8000 donosi poboljšanja u pogledu dizajna i funkcionalnosti, kako bi se postigla vrhunska pouzdanost, dodatna flksibilnost uz najbolji odnos cene i performansi na tržištu. Serija P8000 je razvijena u skladu sa strogo definisanom strategijom visokog kvaliteta i pouzdanosti u zahtevnim radnim okruženjima. Time se serija linijsko matričnih štampača, P8000 nameće kao standard u matričnoj štampi velikog obima.
Serija P8000 namenjena je kupcima koji žele da minimiziraju operativne troškove štampe a da pri tom ne žrtvuju pouzdanost bez obzira na teške industrijske uslove u kojima ovi uređaji funkcionišu.
Izborom modela serije P8000 možete dobiti najbolje radne performanse, najniže troškove, smanjene dimenzije ili najniži niži nivo buke, a sve u zavisnosti od vaših potreba.

Printronix P8000

Izdržljiv i pouzdan
 • Mogućnost rada u režimu 24/7.
 • Izrazito dug period do prvog otkaza (MTBF).
 • Izdržljiv u uslovima ekstremne temperature, vlage i prašine.
 • Robustna metalna konstrukcija sa zaštićenim elektronskim komponentama.
Fleksibilan
 • Fleksibilan u mogućnosti štampe na višedelnim obrascima, na širokom formatima, kao i na kontinualnim formama.
 • Sjajna izolovanost mehanike i bešuman rad kod kabinet modela.
 • Opcija OpenPrint omogućava jednostavnu konekciju i štampanje u PDF i postscript formatu.
 • Savremen način komunikacije: USB 2.0 porta, serijski i Ethernet/Parallel port.
Najniža cena posedovanja
 • Najniži troškovi štampe po stranici, kao posledica pouzdanosti hardvera i niske cene potrošnog materijala.
 • Daljinski pristup preko web interfejsa omogućava praćenje statusa štampača, kontrolu i konfiguraciju.
 • Energetska efikasnost uređaja doprinosi smanjenju protrošnje energije, povećava operativnu efikasnost uz istovremene smanjenje otpada od potrošnih materijala.

Dostupnost modela u tri kofiguracije:

 • Model Sa postoljem.
 • Model Sa zatvorenim postoljem.
 • Kabinet modeli.

Brzina štampe je od 500 do 2000 linija u minuti.Upravljajte vašom flotom P8000 uređaja sa jednog mesta

Povećajte efikasnost i produktivnost upotrebom PrintNet Enterprise™ softvera za daljinsko upravljanje štampom. PrintNet Enterprise™ je alat koji štedi vreme kada je neophodno u kritičnim operacijama brzo odreagovati daljinskim putem.
Pomaže vam da pratite rad, organizujete i podesite štampače Printronix, daljinski sa bilo kojeg umreženog računara. Krajnji rezultati su veća efikasnost, produktivnost i značajno bolje performanse sistema štampe.

Printronix potrošni materijali

Pravilan izbor potrošnog materijala za printronix linijsko matrične štampače, serije P8000 predstavlja jedan od ključnih preduslova za pravilno i dugotrajno funkcionisanje ovih uređaja u zahtevnom okruženju. Izborom Originalnih kertridž ribona, osigurali ste trajnost vitalnih delova, maksimalne performanse i učinak u dužem vremenskom periodu. Zato je preporuka da koristite original Printronix potrošni materijal, koji su prošli rigoroznu test kontrolu u proizvodnji.