Novosti Kontakt

NiceLabel softver

Softver za dizajn bar-kod nalepnica i upravljanje produktivnosti štampe.

Softver za dizajn bar-kod nalepnica

Nova generacija sistema za upravljanje označavanjem (LMS)

NiceLabel je vodeći svetski proizvođač softvera za dizajn nalepnica i sistema za upravljanje štampom, koji pomaže kompanijama da poboljšaju kvalitet, brzinu i efikasnost označavanja, uz smanjenje troškova.

NiceLabel sistem za upravljanje procesima štampe omogućava kompanijama da digitalno transformišu celokupan proces označavanja nalepnicama, od dizajna, do štampanja, do upravljanja procesom štampe. Rezultat je pouzdana i brža operacija, koja omogućava kompanijama da brže reaguju na promene uslova i zahteva tržišta, brže plasiraju proizvode na tržište i budu konkurentni u sektorima u kojima posluju.


Brzi linkovi:

Nova generacija sistema za upravljanje označavanjem (LMS)

NiceLabel LMS

NiceLabel LMS je nova generacija “all-inclusive”, sveobuhvatnog sistema za upravljanje označavanjem, za kompanije koje upravljaju sistemom menadžmenta kvaliteta kao i za regulisana preduzeća. NiceLabel LMS sadrži sve što je potrebno za standardizaciju, centralizaciju i kontrolu označavanja.


NiceLabel LMS uključuje dizajner nalepnica, application builder, sistem za upravljanje dokumentima, sistem za štampu sa web-a, integrisani sistem štampe, “non-production” okruženje, i sistem za izmenu i transport. Sistem je skalabilan i omogućuje rad od pet korisnika do više hiljada korisnika, i može se proširiti na udaljene lokacije, dobavljače ili podugovarače.


Opcije pristupa/postavljanja:

  • Label Cloud je public cloud izdanje NiceLabel sistema za upravljanje označavanjem. Višekorisnički cloud je hostovan na Microsoft Azure cloud-u. “Out-of-the-box” usluga ne zahteva IT infrastrukturu, instalaciju ili IT podršku.
  • LMS Enterprise je “on-premises” izdanje NiceLabel sistema za upravljanje označavanjem, koji je hostovan na vašoj sopstvenoj IT infrastrukturi.

Započnite i završite sa dizajnom etiketa već danas

NiceLabel dizajner pruža poznato korisničko radno okruženje, nalik Microsoft Word-u. To znači da svako može brzo da dizajnira profesionalne nalepnice bez prethodnog znanja o barkodingu ili obuci za dizajn.

Štampajte tačno i postojano bez grešaka u štampanju

Štampanje nalepnica sa dinamičkim podacima se razlikuje od štampanja drugih vrsta dokumenata. Sistem označavanja treba da omogući zaposlenima u proizvodnji i skladištu da brzo i bez grešaka štampaju nalepnice. NiceLabel dolazi sa “all-in-one” formom za štampu koja pomaže korisnicima da štampaju tačne nalepnice bez rizika od greške.

Pojednostavite proces označavanja i poboljšajte produktivnost štampanja

Pravi trošak označavanja je trošak povezan sa greškama u štampanju, pogrešnom označavanju, pa čak i povlačenjem proizvoda ili kaznama. Ostali troškovi koje bi takođe trebalo uzeti u obzir su troškovi radne snage i obuke. Najbolja praksa da se navedeni troškovi minimiziraju je integracija i automatizacija procesa štampe nalepnica sa postojećim poslovnim aplikacijama korisnika ili, u slučaju da se štampanje vrši ručno, prilagođavanje interfejsa za štampanje prema potrebama korisnika i procesa.

Upravljajte celokupnim procesima

Pronađite rešenje koje najbolje odgovara vašim potrebama

Niste sigurni koje rešenje Vam je potrebno?

Odvojite malo vremena i odgovorite na sedam pitanja o vašim zahtevima za označavanje i preporučićemo Vam proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama i radnom okruženju.

Pronađite najbolje rešenje za Vas