Novosti Kontakt

Print menadžment

Napredno upravljanje resursima za štampu kao dodatna asistencija u vašem poslovanju.

Napredno upravljanje resursima za štampu

Dizajn sistema za štampu

Pružamo ekspertizu, koja uključuje niz pojedinačnih usluga i operacija, na bazi partnerstva i po meri svakog klijenta.

  • Određivanje specifičnih potreba klijenta.
  • Analiza i procena uštede primenom rešenja.
  • Konsultovanje i izbor primerenog -adekvatnog paketa usluge.
  • Adekvatan izbor tehnike i opreme u zavisnosti od delatnosti i obima poslovanja.

Eliminisanje početnih investicija

Početna ulaganja značajnih sredstava u hardversku opremu zahteva veliku troškovnu opravdanost i dodatno vreme upravljanja. Odabirom print menadžement rešenja krajnji korisnik nema velika početna ulaganja, već u okviru paketa poslovanja samo plaća potrošni materijal koji i koristi.

Budžet i upravljanje troškovima

Korišćenjem print menadžment rešenja naši Klijenti imaju preciznu i tačnu informaciju o ukupnim troškovima na mesečnom nivou. Kako obim poslovanja varira, mesečni troškovi su određeni brojem utrošenih materijala. Ne postoje nepredviđeni troškovi za nabavku novih uređaja kao ni neočekivani troškovi popravke uređaja. U okviru ugovorenog perioda trajanja paketa Klijent nema dodatnih nepredviđenih troškova.

Kvalitet štampe

Upravljanje kvalitetom štampe zahteva konstantnu kontrolu uređaja koji mogu negativno svojim nepravilnim radom da utiču na kvalitet odštampanih bar-kod nalepnica. Ovo uključuje i kontrolu delova kao što su printhead, print engine, riboni, kvalitet lepka i materijal nalepnica. Ukoliko neki od navedenih delova nije ispravan, može doći do značajnog kašnjenja tokom izdavanja robe ili prilikom obeležavanja gotovih proizvoda. U okviru print menadžmenta Zebracon preuzima odgovornost za ispravnost svih delova uređaja i na ovaj način oslobađa krajnjeg korisnika od dodatnih obaveza u okviru procesa štampe.

Upravljanje različitim nalepnicama

Današnje industrijsko okruženje često karakteriše upotreba većeg broja različitih nalepnica od više dobavljača, kako bi se ispunili različiti zahtevi u pogledu temperature, trajnosti štampe, materijala nalepnica i kvaliteta lepka. Zebracon Vam nudi zaokruženo rešenje koje ispunjava različite zahteve u okviru jedne mesečne naknade - paketa usluga, koji ne zahteva dodatno vreme angažovanja Vaših zaposlenih.

Tehnička podrška i ažuriranje sistema

Kroz print menadžment rešenje Zebracon Vam obezbeđuje redovno ažuriranje softvera i kompletnog hardvera u okviru sistema za industrijsku štampu. Vaši zaposleni imaju jednog dobavljača na koga se mogu osloniti za kompletnu podršku u okviru paketa.

Prednosti primene rešenja

Stalno praćenje i ažuriranje sistema štampe

Kontinuiranim prisustvom u procesima korisnika, svaki novi zadatak je šansa da se sistem unapredi i umanji njegova nesavršenost razvojem posebnih alata i novih usluga.

  • Proaktivno centralizovano upravljanje sistemom štampe.
  • Aplikativna rešenja za automatizaciju procesa obeležavanje robe.
  • Zamenska oprema na lokaciji korisnika i Dodatna oprema u procesu štampe – motalice, sekači, verifikatori, i sl.
  • Održavanje opreme i tehnička podrška.
  • Ustupanje softverskih licenci kompanije NiceLabel.